SSS   •  Home •   Arama
Giriş  •  Kayıt

Welcome
İLEF-DER'E HOŞGELDİNİZ.

İLETİŞİM FAKÜLTESİNDE OKUYORSANIZ, İNTERNETLE İLGİLENİYOR VE SESİMİ TÜM İLETİŞİM FAKÜLTELERİNE NEDEN DUYURMUYORUM DİYORSANIZ BURASI TAM SİZE GÖRE...
AMAAAAAAAA...:)(her güzel şeyde bir ama vardır)
ÜYE OLMADAN ÖNCE KURALLARI DİKKATLE OKUYUN
Kuralları yalayıp yutup sonra üye olmak için tıklayın!!!!

ONLİNE SOHBET SAYFAMIZ AÇILDI!!!
TIKLAYIN...

Kafa bulandiran gorusme

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    İLEF-DER Forum Ana Sayfa -> GÜNCEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Hazar
Site Admin

MesajTarih: Çrş Tem 30, 2008 2:26 pm    Mesaj konusu: Kafa bulandiran gorusme Alıntıyla Cevap Gönder

Can Atakili`nin Yazisindan alinti:

Pazar günü. Veliefendi Hipodromu hıncahınç dolmuş. Herkes merakla Başbakanlık Koşusu’nu bekliyor. Koşunun öneminin yanı sıra yarışı Başbakan Erdoğan’ın da izleyecek olması heyecanı artırıyor. Ancak gelen bir haber herkesi hayal kırıklığına uğratıyor. Çünkü Başbakan Erdoğan, Ankara’da çok önemli bir toplantısı olduğunu bildirerek Başbakanlık Koşusu’nu izlemeye gelemeyeceğini bildiriyor.

Başbakan’ı taşıyan Ata uçağı saat 20.30’da İstanbul’dan havalanıyor ve Ankara’ya doğru yola çıkıyor.

Saatler 21.30’u gösterirken Ankara Çukurambar Semti’ndeki Kar Apartmanı’nın önüne sivil plakalı bir araç yanaşıyor. İçinden çıkan kişi hızla apartmana giriyor ve 22 No’lu dairenin kapısı açılıyor. Az sonra yine sivil plakalı bir araç daha geliyor. Arabadaki kişi de 22 No’lu daireye giriyor.

Kar Apartmanı’ndaki 22 No’lu daire AKP İzmir Milletvekili Mehmet Tekelioğlu’na ait. Konukları ise Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan. Ülkenin en tepesindeki iki isim bu dairede tam beş saat baş başa kalıyorlar.

Saat 22.30’da ise İstanbul Güngören’de iki hain bomba art arda patlıyor. Aralarında henüz annesinin karnında birkaç gün sonra doğmayı bekleyen bir bebeğin de bulunduğu 18 kişi hayatını kaybediyor, yüzün üzerinde kişi de yaralanıyor.

Bu olay siyaset tarihimizin en vahim olaylarından biridir. Demokratik ve şeffaf bir ülkede, kardeş olsalar bile Cumhurbaşkanı ile Başbakan gizli görüşme yapamaz. Eğer yaparlarsa ve bu ortaya çıkarsa Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın hemen istifa etmeleri gerekir.

Çünkü Cumhurbaşkanı devlet protokolünü aşarak aynı zamanda bir siyasi parti Genel Başkanı olan Başbakan’la gizli görüşme yaparsa tarafsızlığını tamamen yitirmiş ve o partinin dümen suyuna girmiş demektir.

Bir Cumhurbaşkanı hele sıkıntılı bir dönem geçirdiğimiz şu günlerde herkesle görüşebilir. Hatta görüşmeli, Anayasa’nın kendisine verdiği kurumlar arası koordinasyonu sağlamalıdır. Ama bu görüşmelerin yeri sadece ve sadece Çankaya Köşkü’dür.

Gül ve Erdoğan’ın bu beş saat süren özel görüşmede ne konuştukları işin teferruatıdır. Bu da açıklanmalıdır ama gizli görüşme başlı başına bir skandal olduğu için hepsinin önüne geçer. Bu tür bir gizli görüşme devlet yapısını çökertmekle eş anlamlıdır.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
marmarafb
Site Admin

MesajTarih: Prş Tem 31, 2008 5:33 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

görende bilinmeyen bişey sanacak gül ün akp maşası olduğunu hepimiz biliyoruz...
ama demokrasi onlara göre işliyor...
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
ultrbedo

MesajTarih: Prş Tem 31, 2008 10:14 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

hazarım seni tebrik ediyorum böle adamların yazısını taşıdığın için okurken bile utandım böle insanlarla sadece ülkeyi karıştırmak isteyen insanlarla ynı ülkede yaşamaktan nefret ediyorum siyaseti bunlar yüzünden nefret ed,yorum işte tebrikler böle yazarlar oldukça bu ülke çok güzel yerlere gelecek......
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Hazar
Site Admin

MesajTarih: Cum Ağu 01, 2008 1:45 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kardesim senin adina cok mutluyum ama her zaman hayal dunyasinda olman fazla iyi bi gelecek hazirlamaz sana... arada uyan ve etrafinda olup bitene bak.. ve baskalarinin bakis acisinida dikkate alarak biseyler yap..cunku bu ulkede salak insanlar yok.. ne yasanilip neler cekildigi belli... keske koru korune bagladigin hukumet senin gibi herkesi mutlu edebilecek eylemler sergileyeebilse de bende bole seyleri buraya tasimasam... ben kimseye iftira atma yada iyi seyler yapan birilerini bunlar kotudur diye gosterme cabasi icinde degilim.. benim amcam dayim ekonominin gidisatindan eve dogru durust ekmek getiremiycek duruma dusmusken babam beni okutmak icin yurt disinda calismak zorunda kaliyosa... bu icine tukurdumun hukumeti hic halt etmemis dedmektir... ve kotulene 6 sene oncesinde benim ailem hep birlikteyken suan farkli farkli yerlerde ikamet etmek zorunda...neden senin iktidarin bi halt yapamadigi icin.. kimse keyfinden biseler yazip cizmiyor.. %46 gozlerine girsin...%54 ne yapsin... birseyleri gormuyosunuz gorebilmek umuduyla bel bagliyosunuz.. olacak olacakla isim yok benim olacaksa simdi olsun...
Başa dön
ultrbedo

MesajTarih: Cmt Ağu 02, 2008 10:25 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bizimde okudğumuz şartlar belli annelerimizim babmızın aldığı belli memurların hali belli sanki önceden herşey süpermişte şimdi bozulmuş gibi konuışmayalım ben herşey iyi demiyorum ama iyiye gittiğimizi sölüyorum eskiye bakarak konuşuyorum bens enin dediğin şeylere katılıyorum bend eherşeyin iyi olmasını istiyorum benim körü körüne bağlandığım hiçbişe yok abi ne bişeyim msnsubuyum nede bierşeylerin içindeyim siyasi yada farklı benn sadece gördüklerii aktarıyorum bu arada özledittin kendini artık gel kadreşim
Başa dön
Hazar
Site Admin

MesajTarih: Cmt Ağu 02, 2008 12:02 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

isete bi yerde sorun var demek kisenin gorduklerini ben ve ulkenin buyuk bir kismi goremiyor Smile gelecem az kaldi Wink
Başa dön
ultrbedo

MesajTarih: Cmt Ağu 02, 2008 12:18 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

arkanadayım baba sonuna kadar
Başa dön
Hazar
Site Admin

MesajTarih: Cmt Ağu 02, 2008 12:21 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bari msn yi ac diycem ama isdemisin yoksa Smile
Başa dön
ultrbedo

MesajTarih: Cmt Ağu 02, 2008 1:54 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

işteyiz baba ekmek parasıSmile
Başa dön
marmarafb
Site Admin

MesajTarih: Pzr Ağu 03, 2008 5:33 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bu arada sayın can ataklı baykal ile erdoğanın gizli görüşmesinide böle kaleme almış mi?
Başa dön
Hazar
Site Admin

MesajTarih: Pzr Ağu 03, 2008 12:41 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Evet aldi (.)
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    İLEF-DER Forum Ana Sayfa -> GÜNCEL Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Community Chest